Gunilla Nilla Bengtsson

juli 10, 2016

Tack för en underbar produkt! Rosendals Bivaxsalva är den enda kräm eller salva jag har kunnat använda när jag fått blåsor och eksem runt ögonen. Jag har atopisk eksem och många allergier sedan födseln och de senaste åren har eksemet satt sig runt ögonen i form av stora blåsor som varar och sedan blir ett torrt och fjälligt eksem.

Er salva innehåller lavendel som är lugnande när det kliade som mest och mjukgörande så att huden inte blir stram eller fjällande. Det bästa är att den har fungerat utmärkt just runt ögonen och på ögonlocken. Nu har all eksem försvunnit och jag är så glad att jag har hittat er salva. Jag kan varmt rekommendera den till alla som har samma problem med eksem och är överkänsliga mot många ingredienser i andra produkter.
Nu använder jag den som ansiktskräm. Speciellt på vinterhalvåret när luften är torr. Jag smörjer in ansiktet på morgonen innan frukost och efter frukosten är krämen absorberad av huden även om den är mycket fet. För mig som har eksem och är så väldigt torr i huden känns den helt underbart. Dessutom är formatet på burken perfekt för handväskan.

Tack än en gång och trevlig sommar,
Gunilla